Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BS Domino Tåg i trä - med 28 brickor

Kreativ, pedagogisk och aktiv lek, både inomhus och utomhus med Buitenspeel

Lek är så viktigt, och leksaker som håller barnen aktiva, får dem ut och underhåller dem är extra viktiga i en tid som kännetecknas av tekniska prylar och stillasittande lek. Leksakerna från Buitenspeel är allt annat än vanliga, här hittar du unika originella leksaker med det lilla extra, och med fokus på kreativ, pedagogisk och aktiv lek. Kartongerna från BS - Buitenspeel är tydligt markerade med ålder, materialanvändning, säsong och om fokus för leksaken är på aktivitet, lärande eller kreativitet.

Vårt lågpris: 316:-
I lager
SKU
08206-87
   

Denna variant av Domino har brickor formade som ett tåg, med talen i de övre hörnen av vagnarna. Istället för att lägga brickorna ner som man gör i det klassiska Domino-spelet bygger man här istället på tåget genom att sätta på nya vagnar antingen fram eller bak. Tåget kan självklart också användas till lek förutom spel, och barnet kan öva finmotoriken och kognitiva förmågor genom att sätta ihop tåget efter tal eller färger. Klarar du att koppla ihop alla vagnarna?

Innehåll:

  • 28 tåg-brickor
  • 1 påse i bomull

Detaljer:

  • Mått: 85 x 50 cm (LxH)
  • Material: trä
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
ModellGA373
EAN8717775443735
VarumärkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.