Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Bruder John Deer 5115M traktor - 02106

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 244:-
I lager
SKU
Bruder John Deer 5115M
   

John Deere 5115M traktorn från Bruder imponerar med sina detaljerade funktioner, kompakta dimensioner och smidighet. John Deere 5115M har särskilt god manövrerbarhet, vilket gör att den fungerar perfekt på små ytor. Hytten har plats för en bworld-figur (säljs separat) och kan styras med en styrstång genom taket.

Denna traktor har många roliga funktioner, och kan lekas med som den är eller tillsammans med andra Bruder-produkter. Den avtagbara frontvikten i kombination med en dragkrok möjliggör montering av flera tillbehör och släpvagnar (säljs separat) från hela sortimentet. Med en kraftfull och effektiv motor och rymlig hytt är John Deere 5115M stjärnan bland kompakttraktorer på gården. Fordonen och tillbehören från den tyska kvalitetsleverantören Bruder har unika detaljer och realistisk design som uppmuntrar barn att berätta historier och leka realistiskt.

  • Med avtagbar frontvikt och dragkrok
  • Med plats för bworld-figur i hytten (säljs separat)
  • Kan styras med styrstång genom taket
  • Kan användas inne och ute

Innehåller:

  • Bruder John Deere 5115M traktor 02106

Detaljer:

  • Mått: 26 x 12,7 x 16 cm
  • Material: Plast (ABS)
  • Skala: 1:16
  • Ålder: från 3 år

Mer information
Modell02106
EAN4001702021061
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.