Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Bruder frontlastare till traktor - 03333

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 155:-
I lager
SKU
10182-171
   

Frontlastare till Bruder traktorserie 3000. Denna frontlastare från Bruder kan eftermonteras på alla traktorer från Bruders Profi-serie och är speciellt lämplig för 3000-serien. Den monteras på den främre kopplingen genom att klickas på. Fordonen och tillbehören från den tyska kvalitetsleverantören Bruder har unika detaljer och realistisk design som uppmuntrar barn att leka kreativt och pedagogiskt.

  • Frontlastare för traktor
  • Kan eftermonteras genom att klickas fast på traktorns framsida

Innehåller:

  • Frontlastare för Bruder traktor 03333

Detaljer:

  • Mått: ca. 26 x 13 x 10 cm
  • Skala: 1:16
  • Material: plast (ABS)
  • Ålder: från 3 år

OBS! Traktor ingår ej.

 

Mer information
Modell03333
EAN4001702033330
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.