Bruder New Holland T7.315 traktor med frontlastare - 03121

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 652:-
Tillfälligt slut
SKU
01182-187

En stark traktor är absolut nödvändigt på alla moderna gårdar. Det är därför New Holland T7 Heavy Duty-serien är designad med mångsidighet och styrka i åtanke. Upp till 313 hk finns på nya New Holland för att kunna använda den tyngsta utrustningen. Detta gör denna traktor stark nog att dra, arbeta och transportera.

När det gäller design, funktionalitet och kvalitet på den nya modellen från Bruder är den på alla sätt trogen mottot - precis som den äkta varan.

  • Frontlastare som kan tas på och av
  • Frontlastaren kan höjas och sänkas, öppnas och stängas
  • Justerbar anslutning baktill
  • Kan styras med styrstång genom taket
  • Styrbar framaxel

Innehåller:

  • Bruder New Holland T7 315 med frontlastare

Detaljer:

  • Mått: ca. 46 x 17,5 x 20,5 cm
  • Skala: 1:16
  • Material: plast (ABS)
  • Ålder: från 3 år

 

Mer information
Modell03121
EAN4001702031213
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.