Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

Bruder Claas Axion 950 Traktor med frontlastare - 3013

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 568:-
I lager
SKU
10206-58
   

Denna Bruder Claas Axion 950 traktor med frontlastare har fantastiska detaljer och roliga funktioner. Huven kan öppnas vilket ger en överblick över den imponerande motorn. Frontlastaren kan höjas och sänkas och skopan kan öppnas och stängas. Traktorn kan styras med styrstången genom taket och med den har den enastående körkomfort och bra manövrerbarhet. Den höjd- och sänkbara kopplingen bak gör att den passar alla släpvagnar i Bruders Profi-serie. Fordonen och tillbehören från den tyska kvalitetsleverantören Bruder har unika detaljer och realistisk design som inspirerar timmar av realistisk och lärorik lek.

  • Frontlastare som kan höjas och sänkas, öppnas och stängas
  • Höjd- och sänkbar koppling
  • Kan styras med styrstång
  • Med plats för en Bworld-figur i hytten (köps separat)

Innehåller:

  • 1 Bruder Claas Axion 950 traktor med frontlastare

Detaljer:

  • Mått: ca. 45 x 18 x 21 cm (LxBxH)
  • Skala: 1:16
  • Material: plast (ABS)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell03013
EAN4001702030131
VarumärkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.