Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder Deutz Agrotron X720 traktor - 03080

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 327:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
3184
   

En häftig traktor som underlättar arbetet ute på bondgårdarna. Med denna leksak kan du låtsas att du är en storbonde som plöjer åkrar,tar hand om korna och mycket mer. Traktorn är tillverkad av stöttålig plast och passar både till inomhus- och utomhuslek. Bruders leksaker är designade för att se ut exakt som originalen, deras motto är - just like the real thing.

  • Öppningsbar motohorhuv
  • Dragkrok
  • Längd: 35,5 cm
  • Skala 1:16
  • Rekommenderad ålder: från 3 år
Mer information
Modell03080
EAN4001702030803
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.