Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder Claas Xerion 5000 traktor - 03015

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 546:-
I lager
SKU
3190
   

Detta är en leksakstraktor från den tyska leksakstillverkaren Bruder. Deras leksaker är tillverkade av stöttålig plast och är skapade som exakta kopior av de riktiga maskinerna, bara mindre såklart. Denna traktor är lämpad för uthomhuslek men kan också stå i en bokhylla om man vill ha ett fint samlarobjekt. 

Små drömmare kan låtsas att de är en storbonde med denna traktor som har öppningsbara dörrar och motorhuv, fyrhjulsdrift och en förarhytt som kan rotera 180 grader. Traktor har koppling till verktyg fram och dragkrok bak så att du själv kan välja vilka jobb du ska utföra idag. Redskap och släp säljs separat.

  • Mått: 42 x 19 x 22.5 cm
  • Skala 1:16
  • Rek. ålder: från 4 år
Mer information
Modell03015
EAN4001702030155
VarumärkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.