Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder Claas Xerion 5000 traktor - 03015

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 447:-
I lager
SKU
3190
   

Detta är en leksakstraktor från den tyska leksakstillverkaren Bruder. Deras leksaker är tillverkade av stöttålig plast och är skapade som exakta kopior av de riktiga maskinerna, bara mindre såklart. Denna traktor är lämpad för uthomhuslek men kan också stå i en bokhylla om man vill ha ett fint samlarobjekt. 

Små drömmare kan låtsas att de är en storbonde med denna traktor som har öppningsbara dörrar och motorhuv, fyrhjulsdrift och en förarhytt som kan rotera 180 grader. Traktor har koppling till verktyg fram och dragkrok bak så att du själv kan välja vilka jobb du ska utföra idag. Redskap och släp säljs separat.

  • Mått: 42 x 19 x 22.5 cm
  • Skala 1:16
  • Rek. ålder: från 4 år
Mer information
Modell03015
EAN4001702030155
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.