Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder CAT kompaktgrävare 02441

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 245:-
I lager
SKU
3213
   

Denna kompaktgrävaren från Bruder är alltså en grävmaskin i litet format - perfekt att använda på byggarbetsplatser där stora maskiner är en nackdel. Detta är, precis som alla andra Bruder leksaker, en produkt tillverkad av stöttålig plast som håller hög kvalitet och som är designad för att vara en exakt kopia av orginalet.

  • Skopan är avtagbar
  • Profilerade däck

Innehåll:

  • Bruder CAT kompaktgrävare

Detaljer:

  • Mått: 33 x 12 x 15cm
  • Skala 1:16
  • Rek. ålder: från 3 år

Tuffa leksaker i solid plast från den tyska kvalitetsleverantören Bruder. Fordonen och tillbehören har unika detaljer och verklighetstrogen design.

Mer information
Modell02441
EAN4001702024413
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.