Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder MAN TGA Lastbil och hjullastare FR130 02752

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 533:-
Tillfälligt slut
SKU
2294

Denna uppsättning består av Bruder MAN TGA -lastbil och hjullastare FR130, som är äkta kopior av originalen med extra uppmärksamhet på detaljer.

Effektiv och snabb kommunikation mellan förare är en förutsättning för att arbetet ska kunna utföras på ett produktivt och snabbt sätt. Byggfordonets sidor kan fällas ner på tre sidor och lastplattformen kan lutas när lasten ska lossas. Hytten kan lutas framåt för att komma åt motorn. Frontlastaren kan höjas och sänkas, och den kan lutas så att lasten enkelt kan tas bort.

  • Lastplattformens sidor kan fällas ner på tre sidor
  • Lastplattformen kan lutas
  • Frontlastaren kan höjas och sänkas

Innehåller:

  • Bruder MAN TGA lastbil
  • Hjullastare FR 130

Detaljer:

  • Storlek: 41,5 x 17,5 x 21,5 cm
  • Skala: 1:16
  • Rek ålder: från 3 år

Tuffa leksaker i massiv plast från den tyska kvalitetsleverantören Bruder. Fordonen och tillbehören har unika detaljer och verklighetstrogna mönster.

Mer information
Modell02752
EAN4001720227520
VarumärkeBruder
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.