Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Bruder MAN TGA Lastbil och hjullastare FR130 - 02752

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 598:-
Tillfälligt slut
SKU
2294

Detta lekset består av Bruder MAN TGA - lastbil och hjullastare FR130, som är äkta kopior av originalen med extra uppmärksamhet på detaljer.

Effektiv och snabb kommunikation mellan förare är en förutsättning för att arbetet ska kunna utföras på ett produktivt och snabbt sätt. Med detta set kan du låtsas att du är en av förarna på byggarbetsplatsen! Entreprenadbilens sidor kan fällas ner på tre sidor, och lastplanet kan lutas när lasten ska lossas. Hytten kan också lutas framåt för att komma åt motorn. Hjullastarens frontlastare kan höjas och sänkas, och den kan lutas så att lasten lätt kan tas av. Fordonen och tillbehören från den tyska kvalitetsleverantören Bruder har unika detaljer och realistisk design som inspirerar timmar av realistisk och lärorik lek.

  • Fällbara sidor på lastplattform
  • Lastplattformen och hytten kan lutas
  • Fullt fungerande frontlastare

Innehåller:

  • Bruder MAN TGA lastbil
  • Hjullastare FR 130

Detaljer:

  • Storlek: 41,5 x 17,5 x 21,5 cm
  • Skala: 1:16
  • Material: plast (ABS)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell02752
EAN4001702027520
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.