Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder MAN TGA Lastbil och frontlastare FR130 02752

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 543:-
I lager
SKU
2294
   

Bruder Lastbil MAN TGA med hjullastare. I detta paket ingår det två häftiga leksaker från Bruder. Lyft upp gruset med hjullastaren och tippa det sedan ner på lastbilens flak. När lastbilen är fullastad kan du köra iväg och flytta gruset dit du vill ha det, sen är det dags att hämta ett nytt lass - precis som i verkligheten!

Detta är verklighetstrogna leksaker med många fina detaljer som passar lika bra i sandlådan som i bokhyllan. Leksaksfordonen kommer med verklighetstrogna funktioner; lastbilens förarhytt kan tippas och lemmarna på flaket kan fällas ned, frontlastaren kommer med en höj- och sänkbar skopa som också kan tippas.

Detaljer:

  • Mått: 41.5 x 17.5 x 21.5 cm.
  • Skala: 1:16.
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell02752
EAN4001720227520
VarumärkeBruder
Ålder3-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.