Bruder Auto Dodge RAM Racing Team - 02504

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 861:-
I lager
SKU
09195-22
   

Ung som gammal, vi är intresserade av motorsport, inga överraskningar där! Spänning och snabba bilar är nog något vi alla tycker om och i detta fantastiska lekset, från den tyska kvalitetsleverantören Bruder, får du precis det, fart och spänning.

Här kommer ett helt team redo för racing var som helst. En Bruder RAM-pickup med 420 hk och fyrhjulsdrift, ett släp, en Bruder Roadster racerbil och en figur med hjälm. Det finns sittplatser för figuren i båda bilarna. Pickupen har 4 dörrar som går att öppna och fyrhjulsdrift. Släpet kan lutas och du kan enkelt köra racerbilen på planet. Du kan också ta bort taket på racerbilen. Så roligt! Fordonen och tillbehören från den tyska kvalitetsleverantören Bruder har unika detaljer och realistisk design som inspirerar timmar av realistisk och lärorik lek.

 • Plats för en Bworld-figur i båda fordonen
 • Pickup med fyrhjulsdrift och dörrar som går att öppna
 • Tippfunktion på släp
 • Avtagbart biltak

Innehåller:

 • Bruder Auto Dogde RAM pickup
 • Bruder släp
 • Bruder Roadster racerbil
 • Figur med hjälm

Detaljer:

 • Mått: 51 x 20 x 35,5 cm (LxBxH)
 • Skala: 1:16
 • Material: plast (ABS)
 • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell02504
EAN4001702025045
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.