Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder Auto Dodge RAM Racing Team - 02504

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 715:-
I lager
SKU
09195-22
   

Motorsport älskas av både stora och små. Med detta fantastiska lekset från det tyska varumärket Bruder kan barnen själva iscensätta spännande tävlingar och äventyr. Leksetet bjuder på varierad fordonslek med både fart och spänning. Modellerna är mycket detaljerade och passar även som prydnader i bokhyllan.

Leksetet innehåller en figur med hjälm, en verklighetstrogen replika av en RAM-pickup med 420 HK och fyrhjulsdrift, en släpkärra samt en Bruder Roadster Racing bil. Släpkärran kan tippas, pickupens fyra dörrar är öppningsbara och du kan förvandla racingbilen till en cabriolet.

Innehåll:

  • Bruder RAM-pickup 
  • Bruder släpkärra
  • Bruder Roadster racing bil 
  • Figur med hjälm

Detaljer:

  • Förp.mått: L51 x B20 x H35,5 cm 
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell02504
EAN4001702025045
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.