Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Bruder Auto Dodge RAM Racing Team - 02504

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 729:-
Tillfälligt slut
SKU
09195-22

Motorsport älskas av både stora och små. Med detta fantastiska lekset från det tyska varumärket Bruder kan barnen själva iscensätta spännande tävlingar och äventyr. Leksetet bjuder på varierad fordonslek med både fart och spänning. Modellerna är mycket detaljerade och passar även som prydnader i bokhyllan.

Leksetet innehåller en figur med hjälm, en verklighetstrogen replika av en RAM-pickup med 420 HK och fyrhjulsdrift, en släpkärra samt en Bruder Roadster Racing bil. Släpkärran kan tippas, pickupens fyra dörrar är öppningsbara och du kan förvandla racingbilen till en cabriolet.

Innehåll:

  • Bruder RAM-pickup 
  • Bruder släpkärra
  • Bruder Roadster racing bil 
  • Figur med hjälm

Detaljer:

  • Förp.mått: L51 x B20 x H35,5 cm 
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell02504
EAN4001702025045
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.