Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder Prinoth Snow Groomer Leitwolf - pistmaskin 02545

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 796:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09195-54
   

Detta är en banddriven pistmaskin från Bruder i skala 1:16. Pistmaskinen ser precis ut som de verkliga maskinerna du ser i skidbackarna om vintern. Maskinens hytt kan öppnas, snöskraporna bakom kan lyfta och sänkas, plogbladen kan lyftas och vinklas med externa blad som även dem kan justeras.

Med sina 530 hk dominerar Leitwolf som den överlägset bästa pistmaskinen på marknaden. Den sexcylindriga dieselmotorn genererar ett vridmoment på 2,46 Nm och är pålitligt i alla situationer på snötäckta bergstoppar. Det imponerande fordonet har nu lagts till i det omfattande Bruder-sortimentet i skala 1:16. Detta är verkligen «just like the real thing».

Detaljer: 

  • Skala: 1:16
  • Rek.ålder: från 4 år
  • Mått: 55 x 20,3 x 37,5 cm
I nästan 100 år har Bruder producerat högkvalitativa leksaksbilar och fordon - med utgångspunkt i och detaljer från de verkliga, stora fordonen. Hos Bruder hittar du traktorer, lastbilar, grävmaskiner, kranbilar, sopbilar som alla är baserade på originalen från Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT och många andra märken.

Hos Bruder hittar du högkvalitativa bilar och fordon med realistiska detaljer som kan användas både inomhus och utomhus.

Mer information
Modell02545
EAN4001702025458
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.