Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Bruder Prinoth Snow Groomer Leitwolf - pistmaskin 02545

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 936:-
I lager
SKU
09195-54
   

Detta är en banddriven pistmaskin från Bruder i skala 1:16. Pistmaskinen ser precis ut som de verkliga maskinerna du ser i skidbackarna om vintern. Maskinens hytt kan öppnas, snöskraporna bakom kan lyfta och sänkas, plogbladen kan lyftas och vinklas med externa blad som även dem kan justeras.

Med sina 530 hk dominerar Leitwolf som den överlägset bästa pistmaskinen på marknaden. Den sexcylindriga dieselmotorn genererar ett vridmoment på 2,46 Nm och är pålitligt i alla situationer på snötäckta bergstoppar. Det imponerande fordonet har nu lagts till i det omfattande Bruder-sortimentet i skala 1:16. Detta är verkligen «just like the real thing».

Detaljer: 

  • Skala: 1:16
  • Rek.ålder: från 4 år
  • Mått: 55 x 20,3 x 37,5 cm
I nästan 100 år har Bruder producerat högkvalitativa leksaksbilar och fordon - med utgångspunkt i och detaljer från de verkliga, stora fordonen. Hos Bruder hittar du traktorer, lastbilar, grävmaskiner, kranbilar, sopbilar som alla är baserade på originalen från Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT och många andra märken.

Hos Bruder hittar du högkvalitativa bilar och fordon med realistiska detaljer som kan användas både inomhus och utomhus.

Mer information
Modell02545
EAN4001702025458
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.