Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Bruder ATV fyrhjuling med förare - 63000

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 281:-
I lager
SKU
11172-156
   

En ATV kombinerar det roliga med en typ av motorcykel med flexibiliteten hos ett terrängfordon. ATVn från Bruder används för uppgifter i skogsbruk, lantbruk, på byggarbetsplatser och på fritiden. Den kommer med imponerande modern design.

ATVn är mycket flexibel och manövrerar exakt, även i svår terräng. Föraren är givetvis utrustad med skyddsutrustning som hjälm och handskar, och har rörliga leder. Fordonen och tillbehören från den tyska kvalitetsleverantören Bruder har unika detaljer och realistisk design som ger timmar av underhållande och realistisk lek.

  • Bworld-figur med rörliga leder och tillbehör som hjälm och handskar
  • Framhjulen kan svänga åt båda sidor

Innehåller:

  • Bruder ATV 63000
  • Bworld figur
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Mått: ca. 9 x 9 x 16 cm
  • Skala: 1:16
  • Material: plast (ABS)
  • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell63000
EAN4001702630003
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.