Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder fyrhjuling med förare - 63000

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 256:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
11172-156
   

En fyrhjuling kombinerar det roliga hos en motorcykel med flexibiliteten hos ett terrängfordon. Därför används ofta fyrhjulingar i skogsbruk, jordbruk, på byggarbetsplatser eller bara till att ha det roligt. Fyrhjulingen från Bruder har en modern design och är tillverkad av tålig plast.

Den har en löstagbar pakethållare, släpvagnskoppling och verktygshållare. Sätet har optimerats för att föraren ska sitta bra även när du leker på ojämnt underlag. Figurens ben och armar är böjbara.

Innehåll:

  • Fyrhjuling
  • Förarfigur
  • Tillbehör
Mer information
Modell63000
EAN4001702630003
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.