Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Bruder Massey Ferguson 7480 traktor med tippvagn - 02045

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 515:-
I lager
SKU
1384
   

Denna Massey Ferguson 7480 traktor med tipp har fina detaljer och roliga funktioner, och passar perfekt till resten av Bruders Profi-sortiment. Traktorn har en offroad framaxel som kan styras direkt både med hjälp av ratten i hytten och via en medföljande styrstång som barnen kan fästa på styret genom takluckan i hytten. Manöverstången kan användas för att automatiskt öppna bakluckan när lastflaket tippas. Det går även att byta styrstång så att bakluckan förblir stängd när lastflaket tippas. Fordonen och tillbehören från den tyska kvalitetsleverantören Bruder har unika detaljer och realistisk design som inspirerar timmar av realistisk och lärorik lek.

  • Med avtagbar vikt fram
  • Huven kan öppnas
  • Kan styras med en skjutstång
  • Stödben

Innehåller:

  • Brother Massey Ferguson traktor
  • Bruder tippvagn

Detaljer:

  • Mått: 67 x 15,5 x 17,5 cm
  • Skala: 1:16
  • Material: Plast (ABS)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell02045
EAN4001702020453
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.