Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder Claas Axion 950 traktor - 03012

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 397:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
18296
   

Claas Axion 950 är en exakt kopia av den nya traktorn från Claas - bara i mindre format. Modellen är byggd i skala 1:16. Den har en inglasad hytt med öppningsbara dörrar samt en uppfällbar motorhuv. Traktorn har utmärkta köregenskaper tack vare de häftiga däcken och den förlängningsbara ratten som kan styras genom taket. Hjulen är avtagbara och traktorn kan köra släpvagnar från Bruder (ingår ej).

  • Skala: 1:16
  • Mått: 34,5x18x20,5 cm
  • Rek. ålder: från 4 år
Mer information
Modell03012
EAN4001702030124
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.