Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Bruder Claas Nectis 267 F - 02110

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 197:-
I lager
SKU
10625
   

Denna Claas Nectis 267 F är kompatibel med olika tillbehör från Bruder och de kan fästas antingen i fronten eller i dragkroken bak. Detta är en verklighetstrogen leksakstraktor från Bruder med många små detaljer som gör att traktorn känns äkta - just like the real thing. Leksaken kan användas både inom- och utomhus tack vare den slitstarka plasten och de kraftiga hjulen. 

Dörrarna och motorhuven kan öppnas och om du vill styra traktorn med den medföljande rattförlängaren så kan du öppna takluckan och montera förlängaren på ratten. 

  • Material: ABS plast.
  • Rattförlängning
  • Kompatibel med olika tillbehör från Bruder, t.ex. frontlastare och släp
  • Skala: 1:16 
  • Mått: 24 x 14 x 15 cm

 

Mer information
Modell02110
EAN4001702021108
VarumärkeBruder
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.