Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Bamse Stapelklossar årstider - 7 klossar

-30%

Bamse - världens starkaste björn!

Den snälle björnen med sina blå hängselbyxor och blå mössa blir världens starkaste björn när han äter farmors dunder-honung. Han ger sig av på spännande äventyr tillsammans med vännerna Lille Skutt och Skalman. Lille Skutt är en vit kanin som är Bamses allra bästa vän, och Skalman är en riktigt smart sköldpadda som hittar på spännande uppfinningar. Böckerna och serierna om Bamse och hans vänner är väldigt lärorika och visar barn hur viktigt det är att vara snäll, visa medmänsklighet och hur viktigt det är med solidaritet.

Kampanjepris 158,90 Vårt lågpris: 227:-
30%
Du sparar: 68,10
I lager
SKU
07195-156
   

Stapla klossarna! När du har gjort rätt, visar de fyra olika sidorna bilder med alla dina favoritkaraktärer från Bamse i våra fyra årstider. Genom att stapla eller lägga de sju klossarna av kartong i varandra, får barnet en känsla för hur de olika storlekarna förhåller sig till varandra. Stor, liten och mittemellan. På toppen av varje kloss finns bilder av olika Bamsekaraktärer.

När klossarna är staplade är tornet 64 cm högt och när leken tar paus kan klossarna förvaras i varandra. Rekommenderas från 18 månader.

Innehåll:

  • 7 stapelklossar med härliga Bamse-motiv.

Detaljer:

  • Material: papp
  • Förp.mått: L13 x B13 x H22 cm 
  • Rekommenderas från 18 månader.
Mer information
Modell640028
EAN7315626400282
VarumärkeBamse
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.