Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hape plocklåda i trä - sorteringsleksak med klossar som gör ljud ifrån sig

Hape - pedagogiska träleksaker för barn

Med sina leksaker i trä önskar Hape att uppmuntra barn till kreativ lek. Hape träleksaker bidrar till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik och problemlösning. Hape har leksaker för barn i alla åldrar och de är tillverkade av ekologiskt hållbara material. Produkterna utsätts för stränga kvalitets- och säkerhetskontroller.

Vårt lågpris: 211:-
I lager
SKU
14343
   

Pärlfyllda klossar ger en ny dimension till denna färgglada sorteringsleksak i trä från Hape. Låt barnet utforska former och ljud med hjälp av klossarna och försök hitta rätt kloss för rätt hål. Med 6 klossar och en sexkantig låda.

Plocklådor är perfekta verktyg för att lära sig former, motorik och logik. Med denna leksak kan barnet träna sina sinnen och orsak-verkan och lära sig form och färgigenkänning.

Innehåller:

  • 1 plocklåda
  • 6 klossar

Detaljer:

  • Mått produkt: ca. 15 x 12 x 17 cm (LxBxH)
  • Mått box: 26 x 14 x 18 cm (LxBxH)
  • Rek ålder: från 12 månader.
Mer information
ModellE0407
EAN6943478002548
VarumärkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.