Wader garage med 4 våningar och gator - leksats med 3 bilar

Ditt barn leker på ett aktivt sätt, det lär sig och utforskar. Alla produkter från Wader Polesie har utvecklats med starkt fokus på detaljer, multifunktionalitet och säkerhet. Wader Polesie använder endast material av hög kvalitet som är säkert och ofarligt för barn och som tål aktiv lek. Leksakerna från Wader gör barnet sugen på att utforska och lära sig samtidigt som det leker och har kul med byggset, fordon och sandlådeleksaker.

Vårt lågpris: 594:-
Tillfälligt slut
SKU
03217-134

Detta lyxiga parkeringsgarage har 4 våningar med mycket nöje både innanför och utanför väggarna. I detta parkeringsgarage hittar du en biltvätt, bilverkstad, mini-bensinstation och en bilhiss som du kan ta upp och ner mellan våningarna. Du kan också kryssa runt på gatorna som sträcker sig inte mindre än ca. 2,7 meter runt förbi det vackra garaget.

Leksaksuppsättningen levereras med 3 leksaksbilar, så det roliga kan börja direkt, och satsen är också kompatibel med andra små leksaksbilar. Du kommer garanterat att ha kul med den här uppsättningen, och den är lika underhållande ensam som med vänner. Kör bilen längs gatorna och sväng förbi biltvätten om bilen har blivit smutsig. Kom ihåg att fylla tanken innan du utforskar resten av byggnaden!

Innehåller:

  • Parkeringsgarage med hiss och många funktioner
  • 3 bilar

Detaljer:

  • Mått: 85 x 61 x 85 cm (LxBxH)
  • Kompatibel med andra små leksaksbilar, till exempel Hot Wheels-bilar
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell44723
EAN4810344044723
VarumärkeWader
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.