Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Vtech Baby mikrofon med ljus och ljud - svensk version

Vtech Toot-Toot Drivers är serien som är framtagen för att uppmuntra bebisar och småbarn till att leka, lära och upptäcka.

Vtech Toot Toot bidrar till språkutvecklingen, sensorisk utveckling, ökade motoriska färdigheter samt till fantasifulla lekstunder. Bilarna, leksakerna och lekseten från Vtech väcker barnets fantasi och sinnen, samtidfigt som de introducerar barnet för begrepp som a-b-c, 1-2-3, former, färger och olika föremål.

Toot-Toot Drivers-lekseten kommer med Vtechs unika smartpoint-teknologi, som gör att när fordonet passerar en smartpoint i leksetet kommer det att ge ifrån sig olika fraser, ljudeffekter och annat skoj.

Vårt lågpris: 232:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01217-1
   

Släpp fram barnets kreativitet med denna underhållande mikrofon från Vtech. Mikrofonen har två lägen – sjung direkt in i mikrofonen, eller lyssna på mer än 20 olika sånger, ljud och fraser.

Barnet lär sig om både musik och djur likväl som utveckling av motorik. Vrid bara på hjulet runt mikrofonen för att höra hur de olika djuren låter, eller tryck på knapparna för att höra en svängig melodi.

Innehåll:

  • Mikrofon med 20+ låtar och fraser

Detaljer:

  • Mått: 18 x 7 cm
  • Demobatterier medföljer
  • Rek ålder: 12-36 månader
Mer information
Modell950-078725
EAN5766181188597
VarumärkeVtech
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.