Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

BRIO klassisk plocklåda med 7 klossar - röd - 30148

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 287:-
I lager
SKU
1189
   

Den klassiska plocklådan i trä från BRIO går aldrig ur modet. Detta har varit en bästsäljare för små barn i generationer. Här lär sig barnet att känna igen former och färger, samtidigt som det utvecklar hand-öga-koordination och koncentrationsförmågan. En fantastisk leksak som ger mycket nöje.

Alla träleksaker från BRIO är gjorda av trä från FSC-certifierade skogar.

Innehåller:

  • 1 BRIO plocklåda
  • 7 klossar

Detaljer:

  • Mått: 13 x 11 cm (BxH)
  • Material: trä
  • Ålder: från 12 mån.
Mer information
Modell30148
EAN7312350301489
VarumärkeBRIO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.