Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Rummy brädspel - från Tactic

Tactic tillverkar olika slags spel för både barn och vuxna

Tactic är en av Europas största tillverkare av brädspel och utomhusspel för både barn och vuxna. Tactic tillverkar några av de mest populära barnspelen, familjespelen, resespelen och kortspelen som finns. Hos oss hittar du både klassiska och nya spel från Tactic som tar marknaden med storm.

Vårt lågpris: 193:-
I lager
SKU
4341
   

Rummy är ett klassiskt och välkänt brädspel för hela familjen. Varje spelare har brickor som representerar spelkort på deras brickhållare och försöker placera serier av dessa på bordet. I detta utmanande spel placeras brickor på bordet som antingen har samma värde eller i stege. Spelaren som först tömmer sin brickhållare vinner.

Rummy är enkelt att lära sig men också en utmaning för de mer avancerade spelarna. Spelets delar är av hög kvalitet och garanterar många timmars underhållning för hela familjen.

  • För 2–4 spelare
  • 30 min speltid
  • Rek. ålder: från 10 år
Mer information
Modell02324
EAN6416739023243
VarumärkeTactic
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.