Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Tactic Mexican Train dominospel - sällskapsspel

Tactic tillverkar olika slags spel för både barn och vuxna

Tactic är en av Europas största tillverkare av brädspel och utomhusspel för både barn och vuxna. Tactic tillverkar några av de mest populära barnspelen, familjespelen, resespelen och kortspelen som finns. Hos oss hittar du både klassiska och nya spel från Tactic som tar marknaden med storm.

Vårt lågpris: 275:-
I lager
SKU
03192-105
   

Mexican Train är ett roligt och populärt dominospel som kan spelas med upp till 8 spelare. Lägg en dubbelbit i mitten som symboliserar vilken bit du ska börja med. Kan du bygga ett dominotåg med de dominobrickor du har tillgängliga, eller måste du dra in en bit? Är några andra spelare öppna för hjälp, eller måste du stå över en runda? Om du är den första spelaren som blir av med alla dominobrickor vinner du omgången! De andra spelarna får lika många poäng som ögonen på sina återstående pjäser. Den med flest poäng är spelets förlorare. Det finns flera sätt att spela, oavsett om du vill ha en snabb runda eller en riktig spelkväll.

Innehåll:

  • 1 Mexican Train dominospel

Detaljer: 

  • Antal spelare: 2 - 8
  • Speltid: 30+ minuter
  • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell54005
EAN6416739540054
VarumärkeTactic
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.