Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Tilläggsutrustning runda studsmattor

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris

18 artiklar

per page

Hoppduk, säkerhetsnät, kantskydd till rund studsmatta.

Våra runda Pro Editon-studsmattor är solida studsmattor som ger bra studs. Studsmattan har en solid stålkonstruktion, skyddsnät i lyktstil, kraftfulla och solida fjädrar, förstärkt hoppduk och skyddande ring. En viktig del av hoppningen är att säkerställa att detta görs på en solid och säker studsmatta, och det är viktigt att inspektera studsmattan för tecken på skador eller slitage för att garantera en säker och rolig hoppupplevelse.

Om olyckan skulle inträffa och delarna av studsmattan skulle träffas av höststormen eller av felaktig användning, har vi ett brett urval av tillbehör och delar till våra runda studsmattor. Här hittar du skyddsnät, förankringsutrustning, hoppduk, skyddsring, fjädrar och stegar till din runda Pro Edition studsmatta.

OBS!

Kom ihåg att följa installationsanvisningarna noga innan du börjar hoppa. Studsmattan måste alltid monteras av en vuxen och inspekteras innan den används av barn.

VIKTIGT! Alla studsmattor måste monteras på en så rak yta som möjligt så att hoppningen inte gör studsmattan sned. Vi rekommenderar också att du fäster studsmattan till marken för att förhindra att den välter om det är stark vind.

Vi rekommenderar alltid att endast ett barn eller ungdom använder studsmattan åt gången. Tyvärr beror många av skadorna på att flera barn använder studsmattan samtidigt.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.