Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Mzone stege till 3,6m och 4,27m studsmattan - 100 cm hög

Mzone är studsmattan där studs, hållbarhet, design, kvalitet och storlek är i fokus.

Mzone studsmatta har extra starka fjädrar för bra och jämn studs. Stålkonstruktionen på Mzone studsmatta är förstärkt så att den tål mycket mer än en "billig studsmatta". Med Black Edition-studsmattan från Mzone betonas rätt design för att passa in i skandinaviska trädgårdar. Solid hoppmatta, förstärkt vaddering runt studsmattan, lanternaskydd med mycket mer hopputrymme gör Mzone-studsmattan till ett solitt förstahandsval när du köper en ny studsmatta. Trampolinhoppning är en lika rolig lek (eller motion) för både barn som vuxna. Säkra ditt Mzone studsmattapaket med förankringssats nu så kan du hoppa stadigt och även på vindutsatta platser!

Vårt lågpris: 194:-
I lager
SKU
01202-162
   

Den här stegen passar Mzone Pro Edition studsmatta storlek 3,6 m samt 4,25 m. Stegen har två steg, dessa är gjorda av plast och är breda och bekväma att gå på.

Detaljer:

  • Mått: 100 cm hög
Mer information
ModellMNL366427
EAN7040698715360
VarumärkeMzone Trampolines
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.