Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Mzone förankringssats till studsmatta - 4 stk - med metallklämmor

Mzone är studsmattan där studs, hållbarhet, design, kvalitet och storlek är i fokus.

Mzone studsmatta har extra starka fjädrar för bra och jämn studs. Stålkonstruktionen på Mzone studsmatta är förstärkt så att den tål mycket mer än en "billig studsmatta". Med Black Edition-studsmattan från Mzone betonas rätt design för att passa in i skandinaviska trädgårdar. Solid hoppmatta, förstärkt vaddering runt studsmattan, lanternaskydd med mycket mer hopputrymme gör Mzone-studsmattan till ett solitt förstahandsval när du köper en ny studsmatta. Trampolinhoppning är en lika rolig lek (eller motion) för både barn som vuxna. Säkra ditt Mzone studsmattapaket med förankringssats nu så kan du hoppa stadigt och även på vindutsatta platser!

Vårt lågpris: 197:-
I lager
SKU
02212-14
   

Säkra din studsmatta med denna förankringssats från Mzone. Dessa är lätta att montera och reducerar faran för att studsmattan flyttar på sig eller blåser bort av vinden. 

Det är viktigt att säkra studsmattan och att den blir fäst till underlaget, och det är specielt viktigt om studsmattan står på ett blåsigt ställe med mycket vind. Vi rekommenderar att man säkrar studsmattan oavsett om det blåser eller inte, detta för att undvika personskador om studsmattan flyttar på sig när man hoppar på den.

Innehåll:

  • Förankringssats med 4 förankrings-klämmor

Detaljer:

  • Material: Klämmor i metall
Mer information
ModellMSA4-21
EAN7040698718569
VarumärkeMzone Trampolines
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.