Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Mzone stålstänger till studsmatta - 2 st

Mzone är studsmattan där studs, hållbarhet, design, kvalitet och storlek är i fokus.

Mzone studsmatta har extra starka fjädrar för bra och jämn studs. Stålkonstruktionen på Mzone studsmatta är förstärkt så att den tål mycket mer än en "billig studsmatta". Med Black Edition-studsmattan från Mzone betonas rätt design för att passa in i skandinaviska trädgårdar. Solid hoppmatta, förstärkt vaddering runt studsmattan, lanternaskydd med mycket mer hopputrymme gör Mzone-studsmattan till ett solitt förstahandsval när du köper en ny studsmatta. Trampolinhoppning är en lika rolig lek (eller motion) för både barn som vuxna. Säkra ditt Mzone studsmattapaket med förankringssats nu så kan du hoppa stadigt och även på vindutsatta platser!

Vårt lågpris: 143:-
I lager
SKU
01202-191
   

Denna uppsättning består av två stålstänger för Mzone Pro Edition och Mzone Xtreme Pro-studsmatta. Tillsammans blir dessa två stavar en komplett stolpe för skyddsnätet.

  • Satsen innehåller 2 stänger
  • Passar Mzone-studsmattor på 305cm, 366cm och 427cm

Innehåller:

  • 2 st Mzone-stänger

Detaljer:

  • Passar Mzone-studsmattor på 305cm, 366cm och 427cm
Mer information
ModellMNPT
EAN7040698715650
VarumärkeMzone
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.