Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Mzone AirTrack 3 meter med elektrisk pump - uppblåsbar träningsmatta med studs - mintgrön

Mzone-studsmattan - när studs, hållbarhet, design, kvalitet och storlek står i fokus.

Mzone står för de högtflygande, snabba, studsande och roliga utomhusleksakerna som ger barn många timmars rolig lek. Med studsmattor, AirTracks och åkmadrasser kan du hitta utomhusleksaker för alla årstider, och några leksaker som kan användas både ute och inne, året runt. Mzone-studsmattan har extra kraftfulla fjädrar för en bra och jämn studs. Stålkonstruktionen på studsmattorna från Mzone är förstärkt så att den tål långt mer än en "billig studsmatta". Att hoppa studsmatta är lika rolig lek (eller träning) för både barn och vuxna. Mzone AirTrack är en uppblåsbar, mjuk gymnastikmatta som, när den är fylld med luft, är helt perfekt att göra gymnastikövningar och andra studsaktiviteter på. AirTrack-mattan kan användas inomhus, utomhus och på vatten. AirTrack-mattan passar bra som träningsmatta för gymnaster, cheerleaders, för tumbling, kampsport och liknande, eller bara som en rolig aktivitet för studsande barn. Mzone åkmadrass är den roliga åkmadrassen som låter dig susa nerför backen. Åkmadrassen är lätt att bära uppför backen, och ger extra bra fart på vägen ner.

Vårt lågpris: 2 115:-
I lager
SKU
06216-144
   

Mzone AirTrack i vacker mintgrön färg, perfekt för aktiva barn och ungdomar. Mattan är 3 meter lång. AirTrack är ett perfekt hjälpmedel för dig som gör gymnastik och vill träna på fritiden, men är också roligt för små och stora barn som gillar att studsa och ha kul. AirTrack är en bra träningsenhet.

Mattan består av bland annat PVC-lager som ger god stabilitet och hållbarhet. AirTrack har god studs, på samma sätt som en studsmatta samtidigt som den är säker att landa på. Mattan har ett handtag på sidorna så att du lätt kan flytta den. Eftersom den är uppblåsbar är den också snabb att packa ihop för enkel och bekväm förvaring.

  • Mzone AirTrack 3 meter lång
  • Uppblåsbar träningsmatta med studs
  • Kan vikas ihop för enkel förvaring
  • Kan användas ute och inne

Innehåller:

  • 1 Mzone AirTrack 3 m uppblåsbar träningsmatta
  • Elektrisk pump 102-500W

Detaljer:

  • Mått: 3 x 1 x 0,1 meter (LxBxD)
  • Vikt: 11 kg
  • Färg: mintgrön

OBS: Kom ihåg att tömma ut luften efter användning för bättre hållbarhet.

Mer information
ModellBYH-AT01
EAN70406984040412
VarumärkeMzone
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.