Smoby picknickbord till lekstuga

Smoby leksaker för rolig och kreativ rollek

Det finns mycket lärande i lek och Smobys lekstugor, rutschkanor, verktygsbänkar, dockleksaker, babyleksaker, låtsasaffärer, sportspel och köksleksaker uppmuntrar till kreativa rollekar. Smoby har använt UV-tålig plast i produktionen av sina leksaker, vilket gör dem särskilt motståndskraftiga mot väder och solblekning. Utomhusleksakerna från Smoby flyttar lekstunderna utomhus och ger barnen utrymme för högljudd och energisk lek i frisk luft. Smoby-barn växer upp med att leka fritt, skapar sina egna berättelser och utvecklar sin fantasi genom lek.

Smoby produceras i Frankrike, och här prioriteras det att producera innovativa, roliga leksaker, där pedagogiska värden står i centrum. Smoby låter barn upptäcka världen genom lek.

Smoby rollspel: barn älskar att härma de vuxna, och med hjälp av köksleksaker, låtsasaffärer, verktyg och docktillbehör kan de leka ut olika yrken, roller och uppgifter som de möter dagligen. 

Smoby utomhuslek: Flytta leken utomhus och låt barnen utvecklas med lekstugor, rutschkanor, cyklar och aktivitetslekar som förutom att bidra till timmar av rolig lek också utmanar barnets motorik och logiska tänkande.

Smoby Cotoons är pedagogiska leksaker för de yngsta barnen. Här utmanas barnets motorik, igenkänning av färger och förståelse för orsak och verkan i en säker miljö.

Vårt lågpris: 495:-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
03205-77
   

Smoby Picnic är det perfekta tillbehöret för att lägga till nya lekfunktioner till din Smoby. Picknickbordet uppmuntrar till rollspel och fantasifull lek. Kanske vill ditt barn servera mat som mamma och pappa, och då är det här picknickbordet perfekt för att öva på.

Bjud in vänner till lunch, använd bordet för att rita eller ta en kopp juice. Precis som lekstugorna från Smoby är picknickbordet också mycket stabilt och solid och det är UV-behandlat för bättre hållbarhet så att det behåller sin färg under längre tid.

Innehåll:

  • Smoby Picknickbord

Detaljer:

  • Ålder: från 2 år

OBS! Passar inte de Smoby lekstugorna som har dörren på samma sida som picknickbordet ska monteras på, modell 810405, 810500, 810406 och 810403

.

Mer information
Modell810902
EAN3032168109025
VarumärkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.