Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Smoby picknickbord till lekstuga

Smoby leksaker för roliga och kreativa lekstunder fulla av rollspel. Smoby uppmuntrar till lärande genom lek och i deras sortiment finner du ett brett utbud av olika lekstugor, leksakskök, verktygsbänkar, docktillbehör, babyleksaker, leksaksaffärer och mycket mycket mer. Leksakerna kommer i UV-tålig plast vilket gör att leksakerna inte bleks lika fort i solen. Låt barnen skapa sina egna berättelser och utveckla sin fantasi genom lek med leksaker från Smoby.

Vårt lågpris: 347:-
Tillfälligt slut
SKU
03205-77

Smoby Picnic är det perfekta tillbehöret för att lägga till nya lekfunktioner till din Smoby. Picknickbordet uppmuntrar till rollspel och fantasifull lek. Kanske vill ditt barn servera mat som mamma och pappa, och då är det här picknickbordet perfekt för att öva på.

Bjud in vänner till lunch, använd bordet för att rita eller ta en kopp juice. Precis som lekstugorna från Smoby är picknickbordet också mycket stabilt och solid och det är UV-behandlat för bättre hållbarhet så att det behåller sin färg under längre tid.

Innehåll:

  • Smoby Picknickbord

Detaljer:

  • Ålder: från 2 år

OBS! Passar inte de Smoby lekstugorna som har dörren på samma sida som picknickbordet ska monteras på, modell 810405, 810500, 810406 och 810403

.

Mer information
Modell810902
EAN3032168109025
VarumärkeSmoby
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.