Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Skrållan Try me taldocka med ljust hår - 45 cm

Den pratande dockan Skrållan har tagit barn med storm sedan 1966, och barnen kommer att ha lika roligt med henne under många år framöver. Häng med i Skrållans magiska värld, en plats där allt kan hända så länge du har henne vid din sida. Tillsammans kan du bjuda in på roliga fester, bli hjältar i spännande äventyr, åka på en skattjakt i trädgården och mycket, mycket mer!

Vårt lågpris: 350:-
I lager
SKU
07206-29
   

Fantasifull lek finns alltid nära till hands med Skrållan. Skrållan har en tröja med neondetalj, en tyllkjol och rosa fina slingor i håret. Hennes långa, mjuka hår är av hög kvalitet och går lätt att borsta och fläta. Skrållan är en 45 cm stor taldocka som håller över tid. Hon talar 5 olika språk; svenska, norska, danska, finska och engelska. Byt enkelt språk på det hjärtformade talverket i dockans rygg. Tryck på magen så säger Skrållan 25 slumpvis valda meningar som uppmanar till aktiv lek - ute som inne!

Skrållans kropp är mjuk och hon blundar när man lägger henne ner. Hon föddes 1966 och är älskad av generationer! Mixa och matcha gärna med Skrållan docktillbehör och dockkläder. Passar dockor upp till 45 cm.

  • Uppfyller kraven i leksaksstandarden EN71 och gällande kemiska regelverk REACH och SVHC.

Innehåll:

  • Skrållan taldocka med ljust hår

Detaljer:

  • Mått förpackning: 24,8 x 14 x 47 cm (BxLxH).
  • Plasten i dockan är PVC.
  • Innehåller inga förbjudna ftalater eller Bisfenol.
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell161117
EAN7315621611171
VarumärkeSkrållan
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.