Skrållan Try Me taldocka med ljust hår - Pim 45 cm

Den pratande dockan Skrållan har tagit barn med storm sedan 1966, och barnen kommer att ha lika roligt med henne under många år framöver. Häng med i Skrållans magiska värld, en plats där allt kan hända så länge du har henne vid din sida. Tillsammans kan du bjuda in på roliga fester, bli hjältar i spännande äventyr, åka på en skattjakt i trädgården och mycket, mycket mer!

Vårt lågpris: 425:-
I lager
SKU
06206-128
   

Fantasifull lek finns alltid nära till hands med Pim, Skrållans bästa kompis. Pim är en docka med tuffa snickarbyxor och luvtröja. Pim är en 45 cm stor taldocka som håller över tid. Dockan talar 5 olika språk; svenska, norska, danska, finska och engelska. Byt enkelt språk på det hjärtformade talverket i dockans rygg. Tryck på magen så säger Pim 24 slumpvis valda meningar som uppmanar till aktiv lek - ute som inne!

Pims kropp är mjuk och dockan blundar när man lägger den ner. Mixa och matcha gärna med Skrållan docktillbehör och dockkläder. Uppfyller kraven i leksaksstandarden EN71 och gällande kemiska regelverk REACH och SVHC.

Innehåll:

  • Skrållan Pim 45 cm - docka som talar

Detaljer:

  • Mått: H45 cm.
  • Plasten i dockan är PVC.
  • Innehåller inga förbjudna ftalater eller Bisfenol.
  • Mått förpackning: 24,8 x 14 x 47 cm (BxLxH).
  • Rek.ålder: från 3 år.

OBS! Dockan levereras med blå eller bruna ögon, säljs osorterat. 

Mer information
Modell161121
EAN7315621611218
VarumärkeSkrållan
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.