Skrållan regnjacka och hatt - dockkläder till docka på 45 cm

Den pratande dockan Skrållan har tagit barn med storm sedan 1966, och barnen kommer att ha lika roligt med henne under många år framöver. Häng med i Skrållans magiska värld, en plats där allt kan hända så länge du har henne vid din sida. Tillsammans kan du bjuda in på roliga fester, bli hjältar i spännande äventyr, åka på en skattjakt i trädgården och mycket, mycket mer!

Vårt lågpris: 175:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04225-35
   

Skrållan regnjacka och sydväst passar perfekt när din docka behöver dockkläder för utomhusaktiviteter. Följ med Skrållan på en tur i regnet!

Med den här regnjackan och sydvästen håller Skrållan sig torr när regnet öser ner. Dockkläderna är gjorda av vattenavvisande tyg i fin färg och vitt foder med små, svarta prickar på - praktiskt när man vill vara ute tillsammans oavsett väder! Regnkläderna är av hög kvalitet, och passar perfekt till den talande dockan Skrållan. Det finns även tuffa boots som passar till denna jacka (säljs separat). Passar dockor på 45 cm.

Fantasifullt rollspel är alltid lättillgängligt med en docka! Är dockan ett barn, ett syskon eller en bästa vän? Med ett barns fantasi kan dockan vara nästan vad som helst, och dockan följer gärna med på alla slags äventyr! Oavsett om dockan du väljer är en babydocka, taldocka, modedocka eller mjuka tygdocka, uppmuntrar dockor till omtänksam lek, full av fantasi och spratt.

Innehåller:

  • Regnjacka
  • Hatt

Detaljer:

  • Material: polyester
  • Förp.mått: 35 x 39 x 3 cm (LxHxB)
  • Kan handtvättas
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell13231600
EAN7315621323166
VarumärkeSkrållan
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.