Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Mustangsto - 11 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 80:-
I lager
SKU
17783
   

Mustanger lever i vildmarken året runt. De är extremt tuffa och uthålliga hästar. Om de inte är vana vid människor är de ofta försiktiga och tillbakadragna när man möter dem.

Mustanger är betydligt mer robusta än andra hästraser eftersom de vistas utomhus även i kallt, blött och blåsigt väder. På vintern utvecklar de en så tjock päls att eventuell snö som landar på dem inte smälter. Förutom ledarhingsten finns i varje flock alltid ett ledarsto. Hon ser till att alla hästar i flocken mår bra och leder dem till vattenkällor eller grönskande gräsmarker. Om mustangerna är tämjda är de extremt mångsidiga hästar som är särskilt lämpade för fritids- och distansritt.

Roliga fakta

  • Mustangernas hovar är så hårda att de inte behöver hästskor.

Innhåll:

  • 1 Schleich Mustangsto

Detaljer:

  • Mått: 10,4 x 10,9 x 4,5 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell13806
EAN4005086138063
VarumärkeSchleich
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.