Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Ravensburger XXL Pussel 200 bitar - djuren på savannen

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 115:-
I lager
SKU
01202-13
   

Detta pussel i XXL-format från Ravensburger består av 200 bitar och föreställer olika djur som bor på savannen. Djuren befinner sig i en oas med stora träd, blommor, vatten och vackert solsken. I bakgrunden ser man ett högt berg med snötäckt topp.

Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i mer än 100 år och är den perfekta hjärngympan. Att lägga pussel hjälper till att främja både de kognitiva och finmotoriska färdigheterna.

Innehåller:

  • Ravensburger XXL pussel 200 bitar - djuren på savannen

Detaljer:

  • Antal bitar: 200
  • Ålder: från 8 år

Mer information
Modell128914
EAN4005556128914
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.