Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger XXL Pussel 300 bitar - delfinernas paradis

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 115:-
I lager
SKU
01202-8
   

Detta pussel i XXL format från Ravensburger består av 300 bitar och passar från 9 år. Motivet föreställer delfinernas paradis,och här hittar du en delfinflock som hoppar och simmar i havet omgivna av vackra koraller, fiskar och en regnbåge. Njut av Ravensburger-kvalitet med denna familjevänliga aktivitet! 

Ravensburgers pussel har älskats av barn och vuxna i mer än 100 år. Att lägga pussel är ett roligt sätt att lära  igenkänning, logiskt tänkande, tålamod och öga-hand-koordination på, samtidigt som rätt pussel och svårighetsgrad kan stärka självbilden och korttidsminnet. Pussla är roligt och är en aktivitet som kan göras på egen hand eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåller:

 • Ravensburger XXL Pussel 300 bitar - delfinernas paradis

Detaljer:

 • Antal bitar: 300
 • Ålder: från 9 år
  Mer information
  Modell128952
  EAN4005556128952
  VarumärkeRavensburger
  Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.