Wader XXL stora byggklossar - bygg ett hus - 134 delar

Ditt barn leker på ett aktivt sätt, det lär sig och utforskar. Alla produkter från Wader Polesie har utvecklats med starkt fokus på detaljer, multifunktionalitet och säkerhet. Wader Polesie använder endast material av hög kvalitet som är säkert och ofarligt för barn och som tål aktiv lek. Leksakerna från Wader gör barnet sugen på att utforska och lära sig samtidigt som det leker och har kul med byggset, fordon och sandlådeleksaker.

Vårt lågpris: 1 787:-
I lager
SKU
03217-129
   

Bygg ditt eget färgglada hus med 134 extra stora byggklossar från Wader.

Satsen består av 134 olika delar i olika former och storlekar, så du har tak, väggar och öppningar för dörrar och fönster. Ditt nya hus kan byggas både ute och inne och kommer att vara cirka 75 x 75 x 88 cm (LxBxH) stort när det är färdigbyggt. Alla block är utrustade med det typiska topp- och bottenformatet vilket innebär att blocken är låsta i varandra när de staplas korrekt.

Dessa byggklossar från Wader är gjorda av ett massivt plastmaterial som är tillräckligt starkt för att ett litet barn ska kunna stå på. De rundade kanterna bidrar till en säkrare och tryggare lek, och byggklossarnas storlek passar bra för små barns händer. Se barnet utveckla sin samordning, såväl som färdigheterna för problemlösning. Med dessa byggklossar kan du bygga allt som din fantasi tillåter, och byggklossarna är kompatibla med andra XXL- byggklossar från Wader om du vill utöka din samling.

Innehåller:

  • 134 XXL byggklossar och delar

Detaljer:

  • Mått färdigt hus: 75 x 75 x 88 (LxBxH)
  • Kompatibel med andra XXL- byggklossar
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell5006WD04
EAN4810344037473
VarumärkeWader
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.