Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hape Quadrilla Castle Escape kulbana med roterande torn - 120 delar

Hape - pedagogiska träleksaker för barn

Med sina leksaker i trä önskar Hape att uppmuntra barn till kreativ lek. Hape träleksaker bidrar till att utveckla barns fantasi, kreativitet, sociala färdigheter, fysiska färdigheter, finmotorik och problemlösning. Hape har leksaker för barn i alla åldrar och de är tillverkade av ekologiskt hållbara material. Produkterna utsätts för stränga kvalitets- och säkerhetskontroller.

Vårt lågpris: 997:-
I lager
SKU
06183-70
   

Fly från slottets roterande torn med denna spännande Quadrilla-kulbana, med två genomskinliga trappor. På vägen ner ger stöter kulorna på 3 klockor. Kulorna måste ta sig genom olika hinder för att komma i mål. Kulbanan är gjord i trä och är en fantastisk STEM-leksak som hjälper barn att utveckla en förståelse för rymden, vetenskap och teknik. 

Banan kan byggas på flera olika sätt. Låt kreativiteten flöda fritt eller återskapa kulbanan som visas på produktkartongen, lekmöjligheterna är många!

Innehåller:

 • Hape Quadrilla kulbana
 • 50 kulor

Detaljer:

 • Mått förpackning: 52,5 x 36 x 8 cm (LxHxD)
 • Ålder: från 4 år
  Kan kombineras med andra Hape Quadrilla kulbanor.
  Mer information
  ModellE6019
  EAN6943478021112
  VarumärkeHape
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.