Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Playmobil EverDreamerz - Clare 70386

-37%

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Kampanjpris 130:- Vårt lågpris: 206:-
37%
Du sparar: 76:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01202-134
   

Clare är särskilt duktig på kombinationer – hon har alltid en lösning på varje svår situation i egenskap av gruppens smarta logikgeni. Hon får sina bästa idéer när hon äter en donut och samtidigt klappar sin alpacka.

Välkommen till drömmarnas värld, välkommen till EverDreamerz värld! Rosalee, Viona, Edwina, Clare och Starleen är fem vänner med stora drömmar. När tjejerna hittar en magisk amulett öppnas en portal till ett annat universum, deras drömmars land. Först reser alla fem till Rosalees drömvärld, där allt handlar om godis. Eftersom Clare gillar munkar trivs hon bra i sockervärlden. Vid Clares sida har hon sin unga, blåa och mysiga alpacka. Clare är den kloka i gruppen och ett riktigt logikgeni. Genom att vara rationell hjälper hon ständigt gänget ur knipor med sina intelligenta lösningar.

Leksetet innehåller EverDreamerz-karaktären Clare med sin blåa alpacka, ballong, munkar, nallebjörn, korg och många fler blåa tillbehör. Varje EverDreamerz-karaktär har ett eget silikonarmband för barn med ett särskilt karaktärshänge att samla och byta. Clares unika hänge är en blå donut. Figuren och dess tillbehör kan förvaras i den färgglada förpackningen och är portabel.

Innehåll:

  • Clare figur
  • Silikonarmband, smyckespärlor och en munk-amulett
  • Samlingskort och klistermärken
  • Och mycket mer

Detaljer:

  • Antal delar: 37 delar
  • Ålder: från 7 år

Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70386
EAN4008789703866
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.