Playmobil Dragon Racing: Astrid och Stormfly 70728

-41%

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Kampanjpris 196:-
Vårt lågpris: 334:-
41%
Du sparar: 138:-
Tillfälligt slut
SKU
03217-78

Astrid och hennes kloka drakkompis Stormfly är oskiljaktiga. Stormfly tillhör släktet Dödlig Tuggorm och kan inte bara spruta magnesiumeld utan har även extremt vassa svanstaggar. Men självklart skulle Stormfly aldrig använda detta mot sina vänner. Det spännande drakloppet handlar helt enkelt om att vara snabbast med att fånga alla fåren. Astrid och Stormfly ser inte bara fantastiska ut med sin coola blåröda tävlingslook, de är också blixtsnabba. Denna duo litar blint på varandra!

Innehåll:

  • 1 x Playmobil-figur Astrid
  • 1 x Deadly Nadder Stormfly
  • 1 x Får
  • Avtagbar sadel
  • Och andra fantastiska delar!

Detaljer:

  • Mått Stormfly: L30 x B25 x H18 cm
  • Antal delar: 12
  • ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter

Mer information
Modell70728
EAN4008789707284
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.