Playmobil Wild Life gorilla med ungar 6639

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 132:-
I lager
SKU
04183-45
   

Utöka den afrikanska savannen med vilda djur från det nya safari-temat. Detta paket från Playmobil Wild Life-serien innehåller en gorilla med två ungar.

Innehåller:

  • Playmobil gorilla med ungar

Detaljer:

  • Ålder: från 4 år

PLAYMOBIL inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Kärnan i PLAYMOBIL är figurerna. De är ca 7,5 cm höga, har rörliga lemmar, händer med en gripfunktion som kan hålla olika passande tillbehör och ett runt roterande huvud med ett mjukt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar hand-öga-koordination och bidrar till att vidareutveckla rumslig medvetenhet och sociala färdigheter.

Mer information
Modell6639
EAN4008789066398
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.