Playmobil Dinos T-Rex: Giganternas kamp 70624

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 572:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02217-102
   

Varning – T. Rex attackerar! T. Rex? Nej, det här är en ultramodern stridsrobot från Comet Corporation och den som styr den har något fuffens för sig. Robotstridsmaskinen är på förstöringsstråt! Vem ska stoppa den? Djärve Ian blockerar maskinens väg och han är inte ensam: Ian sitter på ryggen av sin T-Rex med ett titanhårt skyddspansar utrustat med kanoner och en katapult. Tillsammans med dinosaurien och superavancerad stridsutrustning ställer han i sig modigt vägen för maskinen. En strid mellan giganter börjar!

Innehåll:

  • 2 Playmobil figurer
  • 1 T-rex
  • 1 robotmaskin
  • Rustningar
  • Och mycket mer!

Detaljer:

  • Antal delar: 84
  • Rek ålder: från 5 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter

Mer information
Modell70624
EAN4008789706249
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.