Playmobil Dinos Spinosaurus: Dubbel försvarseffekt 70625

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 452:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02217-104
   

Spinosaurus, med sina knivskarpa tänder, är en av de största och farligaste dinosaurierna. Men den här Spinosaurus är inte en vanlig dinosaurie, utan mycket speciell. Sedan han befriades från Dino Rock har han och hans vänner Samu och Ayla kämpat sida vid sida mot de illvilliga stridsmaskinerna som försöker förstöra allt. Tack vare farbror Robs smarta stridsutrustning har Spinosaurus också ett särskilt skyddspansar och vapen som kan skjuta, vilket gör honom ännu farligare. Kommer teamet människa–Spinosaurus med gemensamma krafter att kunna hindra robotarna från att förstöra naturen och utrota dinosaurierna?

Innehåll:

  • 2 Playmobil figurer
  • 1 spinosaurus
  • Olika rustningar
  • Hjälmar
  • Kulor
  • Och mycket mer!

Detaljer:

  • Antal delar: 46
  • Rek ålder: från 5 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter

Mer information
Modell70625
EAN4008789706256
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.