Playmobil Dinos Pteranodon: Drönaren attackerar 70628

-23%

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Kampanjpris 210:-
Vårt lågpris: 272:-
23%
Du sparar: 62:-
I lager
SKU
02217-100
   

De onda robotmaskinerna rör sig även på höga höjder. En drönare gör luftrummet osäkert. Men det är inga problem för Kaidan och hans viga Pteranodon. Pterosaurien är hemma i luften. Med sitt projektilskyddsnät kan han blixtsnabbt sätta motståndare som närmar sig ur spel. Hans gode vän Kaidan finns alltid med honom på ryggen. Denna smarta människo-pterosaur-duo kan inte stoppas. Attack från luften – avvärjd!

Innehåll:

  • 2 Playmobil figurer
  • 1 pteranodon
  • 1 drönare
  • Rustning
  • Och mycket mera!

Detaljer:

  • Antal delar: 50
  • Rek ålder: från 5 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter

Mer information
Modell70628
EAN4008789706287
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.