Playmobil City Action Porsche Macan S brandkår 70277

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 432:-
I lager
SKU
01202-99
   

I nödsituationer är PLAYMOBIL-brandkåren alltid beredda att rädda människor och djur från fara. Vad kunde passa den tappra PLAYMOBIL-brandkåren bättre för att snabbt vara på plats än den blixtsnabba Porsche Macan S brandbil? Varning! Det kommer in ett larm till larmcentralen. På ett ögonblick packar brandmännen in utrustningen i det rymliga bagageutrymmet. Sen bär det av i blixtfart med blåljus och siren. Tack vare den turbosnabba Porsche Macan S är teamet först på olycksplatsen och kan hjälpa direkt. Leksetet består av två PLAYMOBIL-figurer, en PLAYMOBIL Porsche Macan S med avtagbart tak, blinkande ljus och ljud, samt upplyst instrumentbräda och en mängd brandkårstillbehör. Med de medföljande klisterdekalerna kan det printade larmnumret ersättas med landets larmnummer.

  • Med blåljus och ljud (kräver 1 x 1,5 V mikrobatteri) och mycket tillbehör.
  • Front- och baklykterna samt instrumentpanel lyser (krever 3 x 1,5 V mikrobatterier).
  • Taket kan tas av. 

Innehåll: 

  • Playmobil Prosche Macan S brandbil
  • Playmobil figur
  • Annat tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 38 delar
  • Mått: 28,5 x 12,5 x 9,5 cm (L x D x H).
  • Ålder: från 4 år

Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70277
EAN4008789702777
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.