Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Playmobil City Life Äventyrslekplats 70281

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 371:-
I lager
SKU
01202-101
   

Vad är bättre än att leka och busa ute i friska luften? Äventyrslekplatsen har allt som små energiknippen behöver för att ha riktigt roligt. Rutschkana, däckgunga, klättervägg, naturligtvis måste alla leksaker testas ordentligt. Barnens favorit är krokodilgungan. På den kan de gunga och vagga i timmar. Medan barnen leker vilar pappa på bänken.

  • 4 PLAYMOBIL-figurer
  • 1 lekplats med klätterhus, rutschkana, däckgunga, klättervägg, bänk, krokodilgunga, sparkcykel, vagn
  • Många tillbehör

Lekhuset nås via ett klätternät eller en klättervägg. Barnen kan åka ner igen på rutschkanan. Med fungerande däckgunga och krokodilgungbräda samt sandlådeleksaker.

Detaljer:

  • Antal delar: 83
  • Mått: 38 x 32 x 20,5 cm (L x D x H)
  • Rek.ålder: från 4 år

PLAYMOBIL inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. Leken med Playmobil är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell70281
EAN4008789702814
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.