Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PAW Patrol målarlåda med tuschpennor, kritor, klistermärken och mer - 51 delar

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Vårt lågpris: 100:-
Tillfälligt slut
SKU
07206-145

Denna blå Paw Patrol målarväska är perfekt för ditt barn med en rad kreativa tillbehör. Väskan har motiv av räddningshundarna Chase, Marshall och Rubble. Här finns det totalt 51 olika delar att välja mellan. Det är något avkopplande med att rita och färglägga, och det är också en perfekt aktivitet för sura regniga dagar.

Att rita och färglägga är en fantastisk aktivitet som kan hjälpa till att lugna barnet, samt stimulera barnets finmotorik, koncentration och kreativitet. Fodralet håller ihop färgutrustningen och har ett praktiskt handtag så att du kan bära den med dig.

Innehåller:

  • Paw Patrol väska
  • 6 tuschpennor
  • 12 färgpennor
  • 24 kritor
  • 2 blyertspennor
  • Suddgummi och pennvässare
  • Klistermärken och målarpapper

Detaljer:

  • Mått: 22 x 38 x 4 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellPPBT4221
EAN4043946305446
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.