PAW Patrol Big Truck Pups Al Deluxe Truck - timmerbil med Al figur och tillbehör

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Vårt lågpris: 695:-
I lager
SKU
06226-111
   

Följ med Al i hans PAW Patrol Big Truck Pups Deluxe timmerbil med rörlig kran och gripklo för stocken och I-balkar ingår.

Presentera Paw Patrol Big Truck Pups senaste medlem i samlingen, Al och hans Deluxe Big Truck fordon! Denna stora lastbil är en timmerbil av episka proportioner. Med en upplyftande kontrollkapsel med utdragbar timmerkran och låsmekanism är Al redo för actionfyllda räddningsuppdrag med resten av PAW Patrol-gänget (andra figurer och fordon säljs separat).

Lyft lastbilens hytt för att placera Al-figuren i förarsätet och kör till undsättning i hans stora bil. När du har anlänt till platsen, placera Al i kontrollpodden i lastbilens släp och lyft den, skjut den sedan åt sidan, fram och tillbaka eller rotera 360 grader för att komma i perfekt läge innan kloarmen sträcker sig för att plocka upp allt från stockar till I-balkar. När det du ska lyfta sitter på plats i klon kan du låsa det för att hålla det på plats innan det lastas på lastbilen. Sedan är det bara att gå vidare till nästa uppdrag!

  • Paw Patrol Big Truck Pups Al Deluxe fordon
  • Med rörlig kran och gripklo
  • Med Al-figur
  • Timmerstock och I-balkar ingår

Använd din fantasi för att återskapa dina favoritögonblick från PAW Patrol från serien och filmerna, eller uppfinn helt nya äventyr och uppdrag. Med Paw Patrol kan barn utforska sin fantasi samtidigt som de utvecklar finmotorik genom lek. Samla flera figurer och fordon från Paw Patrol Big Truck Pups (säljs separat) för det ultimata räddningsteamet och ge dig ut på oändlig lek och nöje.

Innehåller:

  • Paw Patrol Al Deluxe timmerbil
  • Al-figur
  • Timmerstock
  • 3 I-balkar
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: ca. 28 x 46 x 13 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 knappbatteri (ingår)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell6066042
EAN778988445228
VarumärkePaw Patrol
Paw PAtrol lastebil med kran og gripeklo - Al valpefigur inkludert Paw PAtrol lastebil med kran og gripeklo - Al valpefigur inkludert

Timmerbil med Al

Stor Big Truck Pups timmerbil med Al-figur och tillbehör.

Stor Big Truck Pups tømmerbil med gripeklo med låsefunksjon Stor Big Truck Pups tømmerbil med gripeklo med låsefunksjon

Låsfunktion

Lyft upp balkar och stockar med klon och säkra med ett lås.

Paw PAtrol deluxe lastebil med bevegelig kran som kan rotere Paw PAtrol deluxe lastebil med bevegelig kran som kan rotere

Rörlig kran

Lastbilen har en kran med 360 rotation och rörelser.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.