Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PAW Patrol Big Truck Pups figurset med 8 figurer - exklusiva Ryder och Al

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Vårt lågpris: 368:-
I lager
SKU
06226-115
   

PAW Patrol-figurpaket med exklusiva Ryder och Al figurer och resten av valpgänget.

Skapa dina egna PAW Patrol äventyr med figursetet Big Truck Pups. Setet innehåller Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye och Al. Detta Big Truck Pups presentpaket är ett perfekt tillfälle att ta hem alla dina favoritkaraktärer från PAW Patrol. Med realistiskt utseende, detaljer som är trogna serien och klädda i sina fräschaste uniformer är dessa valpvänner redo för sitt nästa uppdrag!

Med Paw Patrol kan barn utforska sin fantasi samtidigt som de utvecklar finmotorik genom lek. Återupplev dina favoritscener från TV-serien och filmen Paw Patrol, eller skapa helt nya uppdrag och äventyr. Samla flera figurer och fordon från Paw Patrol Big Truck Pups (säljs separat) för det ultimata räddningsteamet och ge dig ut på oändlig lek och nöje.

Innehåller:

  • Ryder
  • 7 valpfigurer

Detaljer:

  • Mått förpackning: ca. 23 x 30 x 5 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell6066045
EAN778988445259
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.