Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Roblox Arsenal Pulse Laser - motoriserad blaster med 10 pilar

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 572:-
I lager
SKU
07218-20
   

Denna Nerf Roblox ArsenalPulse Laser blaster är inspirerad av den blaster som används i Roblox-spelet Arsenal. Blastern kommer också med en speciell kod som låter dig lösa in ett exklusivt objekt på Roblox. Blastern har motoriserad avfyrning och ett avtagbart magasin med plats för 10 Nerf-pilar. Avfyra 10 pilar i rad innan det är dags att ladda om. För att starta och skjuta, sätt in magasinet med tio pilar och håll sedan ned motorknappen innan du trycker på avtryckaren för att skjuta en iväg en pil i luften. Nerf Elite-skumpilarna är perfekta för både inomhus- och utomhusmatcher.

Innehåller:

  • 1 Nerf Roblox Arsenal Pulse Laser - motoriserad blaster
  • 10 Nerf Elite-pilar
  • 1 magasin
  • 1 exklusiv kod

Detaljer:

  • Batterikrav: 4 x AA-batterier (ingår ej)
  • Rek ålder: från 8 år

Obs! Skyddsglasögon rekommenderas, säljs separat

Mer information
ModellF2484
EAN5010993878895
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.