Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Roblox Adopt Me Bees - blaster med roterande cylinder och 8 pilar

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 487:-
I lager
SKU
07218-21
   

Denna Nerf Roblox Adopt Me Bees blaster är inspirerad av den blaster som används i Roblox-spelet Adopt Me. Blastern kommer också med en speciell kod som låter dig lösa in ett exklusivt objekt på Roblox. Blastern har en sprängningsfunktion med en spak och en roterande cylinder med 8 Nerf Elite-pilar så att du kan skjuta 8 pilar i rad. För in pilarna i cylindern och flytta spaken för att fylla upp blastern och tryck sedan på avtryckaren för att skjuta iväg en pil. Nerf Elite-skumpilarna är perfekta för både inomhus- och utomhusmatcher.

Innehåller:

  • 1 Nerf Roblox Adopt Me Bees - blaster
  • 8 Nerf Elite-pilar
  • 1 exklusiv kod

Detaljer:

  • Rek ålder: från 8 år

Obs! Skyddsglasögon rekommenderas, säljs separat

Mer information
ModellF2486
EAN5010993877409
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.