Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Leksaksvapen och tillbehör

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Nyhet
Pris
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
  1. ALLA VARUMÄRKEN A-Ö
Ålder
Interesse
Karakter

Artiklar 1-52 av 84

Sätt fallande sortering
Page
per page

Ladda och skjut, med skumpilar, laser eller vatten, kampen är igång! Blasters, vattenpistoler, leksaksvapen, blaster med laser eller darts - det pågår en strid i din trädgård, och här är det bara att ta tag i det du hittar och vara med i leken. Blasters med skumpilar kan användas både utomhus och inomhus och de mjuka pilarna skadar inte väggar eller slår sönder fönster, men de kommer att kunna välta saker och tång som den möter på sin väg. Tänk på att alltid använda skyddsutrustning när du leker med blaster och skumpilar, även med mjuka pilar kan du skada ögonen om du blir påkörd - skyddsglasögon är ett måste!

På varma sommardagar är det lite som slår ett ordentligt vattenkrig. Fyll din vattenpistol, samla vattenballonger och hitta ett gömställe där dina motståndare inte förväntar sig att hitta dig och överraska dina motståndare. Vattenkrig är lika roligt för vuxna som för barn, man leker och är aktiva tillsammans och svalkar sig i sommarvärmen. Och väljer du en stor vattenpistol har motståndaren lite att kämpa med när du smyger dig fram medan de fyller på mer vatten i vattenpistolen.

Det kan vara kul med lekkrig och här hittar du ett stort utbud av olika leksaksvapen och leksaksblasters som du kan använda för att försöka vinna matchen. Möjligheterna till kreativ lek är många – oavsett om du vill vara superhjälte, spion eller skurk, skjuta på måltavla eller på motståndare, och om du vill skjuta med pilar, darts eller laser.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.